LUMMA CLR 8S

NIJE PO SVAČIJEM UKUSU: Tuning kuća Lumma Design pokazala svoju viziju Audija Q8 sa (pre)dizajniranim detaljima i lažnim nastavcima ispušnog sustava!

 
 Lumma Design

Njemačka tuning kuća Lumma Design predstavila je svoju viziju Audija Q8, a jasno je kako će komentari na ovaj projekt biti različiti. Naime, za razliku od nekih drugih dorada, ova svakako nije diskretna i upada u oči zbog neobičnih detalja i pretjeranih dodataka. Krenimo od naplataka – oni se nude u dimenziji od čak 24 cola, pa tako vlasnici mogu zaboraviti na izlete izvan asfaltiranih puteva. Nastavljamo s novim (pre)dizajniranim odbojnicima i pragovima, a ono zbog čega će biti najviše komentara jest dodatni usis za zrak na poklopcu motora.

Foto: Lumma Design

Kao što možete vidjeti, baš ne izgleda skladno, pogotovo u kombinaciji s bijelom bojom karoserije. Stražnji dio dobio je agresivno dizajniran difuzor i četiri nastavka ispušnog sustava. Ipak, ako malo bolje pogledate vidjet ćete da je zapravo riječ o lažnim nastavcima! Očito su dizajneri bili prezaposleni dizajniranjem usisa na poklopcu motora pa nisu imali vremena za rješavanje ovog „detalja”. Ipak, svaka roba ima svog kupca, pa će se tako sigurno naći i zainteresirani za ovaj Lummin projekt koji je svakako jedinstven i vlasnicima će garantirati poglede, ali i bolje performanse budući da njemački tuner može i povećati snagu svih dostupnih motora na modelu Q8...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:47