MASKU NISU MIJENJALI

Nije trebalo dugo: Tuner Manhart već optički doradio BMW M3 i ‘nasvirao‘ ga na 608 KS

Standardni 3.0-litreni Twin-turbo motor doboje dodatnih 94 konjskih snaga, a novi su i ispuh te ovjes sa H&R oprugama
Manhart BMW
 Manhart

Poznato je kako se novi BMW M3 pokazao vrlo kontroverznim modelom u automobilskom svijetu. No, izuzev velike prednje maske ostatak automobila lijepo slijedi tradiciju u odnosu na prethodni model, a sada je njemački tuner Manhartu predstavio preradu novog M3 modela.

image
Manhart BMW
Manhart

Izvana su dostupni brojni detalji koji modelu M3 daju konačnu zlatno-crnu shemu boja karakterističnu za Manhart. Nema sumnje, sada će se za bavarskom raketom glave okretati još jače jer paket MH3 uključuje novi set naplataka i komplet naljepnica - sve tonirano u zlatnu boju.

image
Manhart BMW
Manhart

Dostupni su i brojni dijelovi od lakog karbona poput poklopca motora, prednjeg razdjelnika, stražnjeg spojlera i difuzora, a set karbonskih bočnih zaklopki trenutno je još u fazi razvoja.

image
Manhart BMW
Manhart

Ispod poklopca, kupci mogu očekivati ​​da će standardni 3.0-litreni Twin-turbo redni šestak dobiti dodatnih 94 konjskih snaga, ili ukupno 608. Ispuh sada završava s dva puta po dvije ispušne cijevi također od karbona, dok se za bolje ležanje i držanje brine set sportski H&R opruga.

Sve ovo dostupno je i za model M4 kod kojeg također, prednja velika maska ostaje tvornička...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:30