TVRDIO DA JE ZDRAV

Nije želio na psihijatriju: Policajac se kamionetom zabio u Mercedes šefa pa ga demolirao maljem

Bijesni čovjek je potom ušao u policijsku postaju, razbio vrata pa prijetio poručniku pred kolegama
Razbio Mercedes šefu policije
 Screenshot YouTube/Rodiaki Efimerida

Nevjerojatna snimka i fotografije stižu s grčkog otoka Rodosa: jedan je tamošnji policajac, naime, odlučio izraziti svoju frustraciju prema šefu policije odjela u kojem radi zabivši se nekoliko puta svojim pick-upom Mitsubishi L200 u njegov Mercedes SL.


Usto, cijela se scena odigrala ispred policijske postaje gdje je auto bio parkiran, na zaprepaštenje kolega, a nakon toga podivljali policajac je izašao iz kamioneta i nastavio razbijati skupocjeni roadster maljem.
Sudeći po fotografijama, Mercedes SL je od udara gurnut prema zidu, a razbijeni su baš svi dijelovi karoserije, podnica i ovjes s kotačima.

image
Razbio Mercedes šefu policije
Screenshot YouTube/Rodiaki Efimerida

No ni tu nije bio kraj, bijesni policajac je potom ušao u policijsku postaju razbio vrata ureda kapetana te mu prijetio pred zaprepaštenim kolegama.
Sumanuti muškarac je na kraju uhićen, a sada se, među ostalim, suočava s optužbama za uništavanje privatnog vlasništva, napad i pokušaj ozljeđivanja.

image
Razbio Mercedes šefu policije
Screenshot YouTube/Rodiaki Efimerida

Izvještaji lokalnih medija javljaju da je policajac bio ljut na šefa jer se nije slagao s tim što je poslan psihijatrijsku procjenu.
Čini se da odabir uništavanja automobila šefa policije u znak protesta zbog psihijatrijske procjene, očito nije bio najbolja opcija. Uhićeni policajac sada kaže da mu je žao i da je spreman platiti štetu koju je prouzročio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:01