TUNING

Nismo sigurni što da mislimo: Vlasnik ove Tesle Model S očito je veliki obožavatelj ‘Iron Mana‘

Slike ovog bizarnog Modela S nedavno su podijeljene na Redditu nakon što je uočen parkiran u Francuskoj

Tesla Model S ‘Iron Man‘

 Reddit Screenshot

Iako je Tesla Model S najstariji model u trenutnoj ponudi američkog proizvođača automobila, mislimo da ostaje najljepši. Međutim, ovaj model S? Pa, to je sasvim druga priča.

Slike ovog bizarnog Modela S nedavno su podijeljene na Redditu nakon što je uočen parkiran u Francuskoj. Njegov dizajn je revidiran s mnoštvom dijelova i nadogradnji koje izgledaju kao da su inspirirane Marvelom Iron Manom.

image

Tesla Model S ‘Iron Man‘

Reddit Screenshot

Za početak, vanjski dio EV-a presvučen je upečatljivom oblogom koja kombinira područja crvene, sive, zlatne i crne boje. Zatim je tu i mnoštvo promjena na karoseriji, a najočiglednije su na prednjem dijelu gdje je preoblikovan nos automobila, koji nas podsjeća na Pontiac Sunfire, iako s još oštrijim i čudnijim oblikom.

Poklopac je posebno jedinstven s velikim plavim elementom dizajna koji podsjeća na reaktor u oklopu Iron Mana. Neobični izbori stila nastavljaju se duž bočnih strana automobila sa zlatnim šiljkama na blatobranima koji se nalaze iznad Teslinih standardnih kotača. Ljubičaste LED diode također se nalaze unutar lukova.

image

Tesla Model S ‘Iron Man‘

Reddit Screenshot

Opsežne promjene napravljene su i na stražnjem dijelu automobila. Na primjer, tu je suptilni lip spojler i redizajnirani branik s velikim lažnim ispušnim cijevima koji bi bolje pristajali superautomobilu s unutarnjim izgaranjem. Ista tema boji nastavlja se na stražnjoj strani.

Nemamo pojma koliko je vlasnik ove Tesle platio za sve ove jedinstvene modifikacije, a nismo ni sigurni što da mislimo o njima. Vjerojatno nisu bile jeftine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:34