VIDEO

NISU MOGLI ODOLJETI LJEPOTI: Ford je u Hrvatskoj snimio kratki film Le Fantôme za europsku kampanju modela Edge

Nagrađeni glumac Mads Mikkelsen zvijezda je dramatičnog kratkog filma napravljenog za novi Ford Edge SUV u režiji redatelja Jakea Scotta koji je snimljen kod nas
 Youtube screenshot

Ford je danas objavio kratki film za novi SUV Edge s proslavljenim filmskim glumcem Madsom Mikkelsenon u glavnoj ulozi, između ostalog poznatog i po ulozi upečatljivog zlikovca Le Chiffrea u filmu Casino Royale, jednog u nizu iz ciklusa filmova o Jamesu Bondu. Film Le Fantôme pokazuje Mikkelsena kao plaćenog ubojicu u potrazi za parom koji koji voze karakteristični Ford Edge, a koji je započeo novi život pod programom zaštite svjedoka. Zlatni Ford Edge u kojem se par vozi po našoj obali lako je uočljiv te ih ubojica vrlo brzo pronalazi. Ipak, očaran ljepotom Forda Edgea, Mads odluči poštedjeti svoje mete i zauzvrat si ostaviti automobil. Film je režirao Jake Scott poznat po režiranju glazbenih spotova za REM, Rolling Stones i Radiohead, a sve su scene osam minuta dugog filma snimljene u Hrvatskoj.

Youtube screenshot

Iako iz Forda ne navode točne lokacije na kojima je ovaj film snimljen, iz scena filma mogu se razaznati neke od njih poput mjesta Kaštel Gomilice (treba napomenuti kako je i popularna serija Game of Thrones također iskoristila to mjesto za snimanje) te zavojitih cesta iznad Makarske rivijere. “Kako bi doista predstavio novi Ford Edge za europska tržišta, Le Fantôme je kratki film napravljen u skladu s najvišim standardima. Mads Mikkelsen i Jake Scott su prirodni izbor za pružanje kino iskustva jer su rafinirani i uvjerljivi kao i samo vozilo " - izjavio je Roelant de Waard šef prodaje i marketinga Europu. Vrlo zanimljiv način promidžbe za novi model Forda, a godi i činjenica da će zahvaljujući filmu slike Hrvatske obale putem TV-a stići u brojne domove diljem Europe sve dok traje kampanja.

POGLEDAJTE KRATKI FILM:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:42