FANOVA NE NEDOSTAJE

NITKO NIJE 20 GODINA ZNAO GDJE JE BMW 750iL U KOJEM JE UBIJEN ČUVENI REPER Sada se bizarna memorabilija prodaje za 1,3 milijuna dolara!

 
 Celebrity cars

BMW Serije 7 čuvenog repera i legende muzičkog žanra Tupaca Shakura prodaje se za 1,3 milijuna dolara!

Od 1996. godine i ubojstva Tupaca nitko zapravo nije znao gdje se nalazi prestižni crni BMW s oznakom 750iL u kojem je reper izrešetan, no sada se pojavio u prodaji i to potpuno obnovljen i restauriran, a tragovi metaka na limu i razbijena stakla zamijenjena su novim dijelovima.

Celebrity cars

Pritom su obnovljeni i originalni aftermarket naplaci koji su tada bili na automobilu, a uz auto dolazi i originalna dokumentacija od leasinga na diskografsku kuću Death Row Records.

Prisjetimo se, legenda repa upucana je u BMW-u u Las Vegasu po povratku s boksačke borbe Mikea Tysona u MGM-u, a u kiši metaka kojom je zasipan BMW, četiri metka su bila smrtonosna za Tupaca koji je preminuo 13. rujna 1996. godine u bolnici u Las Vegasu, šest dana nakon što je upucan.

Celebrity cars

Auto danas zbog toga među fanovima ima mitski status, prešao je 121.043 milje i uredno je servisiran.

Celebrity cars

U kući Celebrity Cars iz Las Vegasa iz koje su oglasili automobil vjeruju kako je cijena korektna i da će se sigurno naći fan koji će kupiti automobil za taj iznos kao memorabiliju na pokojnu legendu repa...

Celebrity cars

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:21