ELEKTRIČNI MODELI I TUNING?

NOVA ERA ZA TUNING KUĆE: TechArt vizualno doradio Porschea Taycana, a priznaju da razmišljaju i o opcijama povećanja snage električnog motora!

Zasad se nude iznimno lagani TechArt Formula VI naplaci od 22 cola koji se nude u različitim bojama prema željama kupca. Uskoro će uslijediti novi karbonski dijelovi za odbojnike kao i masivni spojler na stražnjem dijelu...
Porsche Taycan tuning
 TechArt

Automobilska industrija nalazi se u vremenima kada su promjene značajne i konstantne. To se prije svega odnosi na prelazak prema električnim modelima. Njih je u ponudi sve više, a proizvođači ubrzano rade na razvoju baterija i pogonskih sklopova jer je sigurno da će dio tržišta u bližoj budućnosti biti vezan upravo uz električne automobile. A u toj priči promjene moraju raditi i tuning kuće. I dok su dosad bile specijalizirane za podizanje snage dizelašima i benzincima, jasno je kako će u budućnosti raditi na električarima. Neki su to odmah prepoznali, a među njima je i kompanija TechArt.

I dok smo od njih naučeni na dorade supersportaša sa snažnim benzincima, ovaj put se u radioni našao - Porsche Taycan! Njemački stručnjaci pozabavili su se onime što im i inače dobro ide - vizualnim doradama.

image
Porsche Taycan tuning
TechArt

Zasad se nude iznimno lagani TechArt Formula VI naplaci od 22 cola koji se nude u različitim bojama prema željama kupca.

image
Porsche Taycan tuning
TechArt

Uskoro će uslijediti novi karbonski dijelovi za odbojnike kao i masivni spojler na stražnjem dijelu čije obrise možete vidjeti na skici.

image
Porsche Taycan tuning
TechArt


Još jedna zanimljivost jest da su u TechArtu priznali kako rade na poboljšanjima za električni pogon. Tko zna, možda ćemo u budućnosti pisati o "optimizacijama" elektro motora kao što danas pišemo o optimizaciji za benzince i dizelaše.

image
Porsche Taycan tuning
TechArt

A tu su i različite mogućnosti "zvuka" automobila budući da po novim normama pri niskim brzinama i električni modeli moraju proizvoditi zvuk...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:11