STIL I SNAGA

Novi Singer 911 Turbo Reimagined ima 3,8-litreni zračno hlađeni boxer s dva turba i 517 KS

Singer je naveo da je 911 kupac specificirao za daleka putovanja, s opremom poput električno podesivih i grijanih sjedala

Singer Turbo Study Reimagined Porsche 911

 Singer

Singer je upravo predstavio najnoviju evoluciju svog programa Turbo Study restomodom koji spaja elemente dizajna generacije 930 i 964 modela 911 Turbo.

Kao što samo ime Singer Turbo Reimagined Porsche 911 govori, automobil ima 3,8-litreni zračno hlađeni boxer s dva turba. Motor je sposoban za 517 KS, što je velika nadogradnja na 449 KS (330 kW) u prethodnoj Turbo studiji. Singerovi raniji modeli koristili su atmosferske pogone, uključujući motor od Williams Advanced Engineeringa.

image

Singer Turbo Study Reimagined Porsche 911

Singer

Singer je naveo da je kupac specificirao 911 za daleka putovanja, s opremom poput električno podesivih i grijanih sjedala. Nasuprot tome, kupac je želio i naglasak na performanse. Snaga se prenosi putem ručnog mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa, a tu je i sportski ovjes sa smanjenom visinom vožnje i karbonsko-keramičke kočnice.

image

Singer Turbo Study Reimagined Porsche 911

Singer

Što se tiče završne obrade, riječ je o Turbo Racing White nijansi sa svjetlozelenim prugama koje se protežu preko središta karoserije. Zelena boja također se pojavljuje na središnjim dijelovima Fuchs naplataka. Prednji razdjelnik, usis peraja u stilu morskog psa i stražnji spojler završeni su karbonskim vlaknima.

Interijer je završen platnom u kombinaciji sa zelenim i crnim detaljima na bijeloj pozadini. Tu je i par laganih sjedala od karbonskih vlakana s kožnim naslonima, a poprečni nosač obično zauzima prostor stražnje klupe.

image

Singer Turbo Study Reimagined Porsche 911

Singer

Singer će dovesti ovu studiju na Goodwood festival brzine koji će trajati od 23. do 26. lipnja. Tuner je nedavno potpisao ugovor s Porscheom da proizvođač automobila isporuči motore za neke od njihovih kreacija, a svaki od njih bit će prema Singerovim specifikacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:03