JAKO LOŠ HUMORIST

OGLAS IZ PAKLA: pokušao biti zabavan, a onda u potpunosi zabrljao prilikom opisa automobila kojeg prodaje - pogrešno ime, tip karoserije, mjenjač...

 

Oglasa rabljenih automobila na internetu ima mali milijun, a jasno je kako se pojedini prodavatelji žele istaknuti originalnim naslovima i opisima kako bi njihov oglas bio taj o kojem se priča i kojeg će ljudi vidjeti.

Čini se kako je to posebno izraženo u SAD-u gdje je konkurencija kudikamo veća. Naime, ovaj oglas dolazi iz Floride, a glavna "zvijezda" trebao je biti predmet prodaje - Lamborghini Gallardo Spyder iz 2008. godine.

Ipak, prodavatelj koji je predstavio automobil u kratkom YouTube videu postao je tema broj 1 u ovom oglasu, i to zbog niza netočnih detalja. Pogledajte video:

Dakle, osim što u svom opisivanju zvuči kao da najavljuje boksački meč ili kakav glazbeni festival, "komentator" je već u samom početku "zaribao" ime modela, pa tako narančasti Lamborghini prema njemu nosi naziv "GA-LA-RADO".

U sličnom tonu nastavlja dalje - ističe kako je automobil "convertible, coupe i spyder". Naravno, oni koji su upoznati s modelom znaju da je službeni naziv Gallardo Spyder, a svima je jasno kako riječ "coupe" ne može krasiti model bez krova.

I za kraj -prilikom spominjanja snage motora ubačen je zvuk konja...Da, netko je očito mislio da će to biti odličan mamac za kupce.

U svakom slučaju, sigurno će nasmijati potencijalne kupce, a tko zna - možda netko zbog ovakvog humora možda i odluči pogledati automobil u salonu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:42