AGRESIVAN STRAŽNJI KRAJ

OPET PROCURILE FOTOGRAFIJE: Otkriven i stražnji kraj nove Toyote Supre koja premijeru za javnost ima idući mjesec u Detroitu!

 SupraMKV.com

Još jedna fotografija, ovaj puta prilično agresivnog stražnjeg kraja nove Toyote Supre, objavljena je na SupraMKV forumu! Time smo zapravo otkrili gotovo cijeli izgled automobila koji će službenu premijeru za javnost imati na salonu u Detroitu sredinom siječnja. Naime, tko želi unaprijed znati kako će automobil izgledati lako će "posložiti kockice", budući da je prije nekih tjedan dana procurila je i fotografija prednjeg kraja.

SupraMKV.com

Moramo priznati kako nam više nije jasno i je li riječ o namjernom curenju informacija kako bi se "napuhala" cijela priča, ili neki od ljudi koji su transportirali Supru jednostavno nisu mogli odolijeti slikanju nove generacije japanske jurilice. U svakom slučaju, slike prednjeg i stražnjeg kraja već imamo.

SupraMKV.com

Što se tiče samih infromacija o motoru, i one su više-manje poznate. Supra je tehnološki blizanac BMW-a Z4 -ispod prednjeg poklopca nalazi se turbo benzinski 3.0 motor koji razvija oko 350 konja i 500 Nm okretnog momenta. Na razvoju nove Supre radio je i iskusni relijaš Jari-Matti Latvala. Sigurni smo kako će zabava u vožnji biti zagarantirana i s nestrpljenjem čekamo službenu premijeru, ali i svibanj kada će automobil doći u domaće salone!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:32