IZGLEDA ODLIČNO

OVAKAV BMW SERIJE 1 smo oduvijek željeli: na M140i ugradio kompletan prednji kraj i još niz dijelova sa razbijenog modela M2!

 
 Facebook

Što napraviti kada vaš omiljeni proizvođač automobila ne nudi ono što vi želite? Napravite to sami! Tako bi se ukratko mogla prepričati priča vlasnika BMW-a M140i iz Velike Britanije. On je naime želio automobil po uzoru na Z3 M Coupe, no takvom u ponudi bavarskog proizvođača više nema. Zato je na svoj M140i odlučio ugraditi niz dijelova sa BMW-a M2.

Facebook

Kada su mu iz lokalne radione javili da imaju niz dijelova sa jednom razbijenog primjerka - projekt je krenuo. Prvo je promijenjen prednji odbojnik kao i blatobrani, a kako naplaci ne bi izgledali uvučeno vlasnik ih je odlučio zamijeniti - također sa onima sa M2. Ovjes je dodatno spušten kako bi se dobilo na atraktivnosti.

Priča se nastavlja i na stražnjem dijelu gdje je ovaj projektni BMW dobio stražnji odbojnik i difuzor modela M2. Nastavci ispušnog sustava rađeni su po mjeri, a motor je standardni B58 redni šestak kojeg vlasnik planira dodatno pojačati u budućnosti. Sve u svemu, moramo priznati da je projekt ispao odlično te da je ovakav BMW prava pojava na cesti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:07