REPLIKA SNOVA

Ovakvu Toyotu MR2 još nismo imali prilike vidjeti! Gotovo nas je prevario blistav lak i propeti konjić na poklopcu...

Ferrari replika
 mobile.de

Do sad smo imali prilike vidjeti na desetke raznoraznih replika Ferrari modela, uglavnom neuvjerljivih i loših, međutim, ova replika koja je osvanula na internet auto oglasniku mobile.de po tom je pitanju daleko od svega dosad viđenog. Tko bi rekao da zapravo gledamo u jednu Toyotu MR2?

image
Ferrari replika
mobile.de

Netko se jako potrudio da japanski konfekcijski roadster izgledom pretvori u rasni Ferrari 360 Spider.
Tako je na temelju MR2 treće i posljednje generacije izvedena uvjerljiva preobrazba koja doista koristi brojne stvarne Ferrarijeve komponente, uključujući prednja i stražnja svjetla.
Tu su i replike prednjeg i stražnjeg branika i limovi karoserije te difuzora, završetak ispuha s četiri cijevi, prepoznatljivi Ferrari aluminijski naplaci te amblemi s propetim konjićem.

image
Ferrari replika
mobile.de

Zanimljivo, pogled u unutrašnjosti koji uvijek odaje Toyota replike Ferrarija u ovom slučaju može zavarati. Naime središnji greben i instrumentna ploča preseljeni su iz pravog 360 Spidera!
Jako dobar posao, naravno, samo dok ne okrenete ključ u bravi i čujete zvuk 1,8-litrenog atmosferskog 4-cilindraša od 140 KS---Daleko je to od urlika Ferrarijevog 3,6-litrenog V8 od 400 KS.

image
Ferrari replika
mobile.de

Prodavač iz Njemalke za ovu repliku s kojom je do sada prešao 137.000 kilometara traži 27.000 eura. Ako ste zainteresirani, ostale detalje potražite na linku oglasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:03