BRZI I ŽESTOKI

Papreni Golf 7 GTI Clubsport: njemačka tuning kuća povećala snagu na čak 420 KS!

Model izgleda kao da je izašao iz filma "Brzi i Žestoki" te će na prometnicama biti lako uočljiv...
tunirani VW Golf
 Yido Performance

Iako je Volkswagen Golf 7 GTI Clubsport već "umirovljen", tuning kuća Yido Performance nudi vlasnicima istog ekstremni tuning. Njemačka kompanija tako nudi potpuno nove dijelove karoserije koji uključuju nove odbojnike, pragove i difuzor, baš kao i proširenja.

image
tunirani VW Golf
Yido Performance

Pritom je sve to upakirano u pravo šarenilo budući da se nudi folija sa nizom sponzorskih naljepnica koje podsjećaju na one iz serije filmova "Brzi i Žestoki". Cijelu priču upotpunjuju 20-inčni naplaci u zlatnoj boji. Uz zračni ovjes moguće je namještati visinu automobila po želji vlasnika.

image
tunirani VW Golf
Yido Performance

Ipak, da nije sve u izgledu pobrinuli su se inženjeri koji su odradili opaki posao kada je u pitanju tuning motora. Snaga naime uz Stage 2 raste na čak 420 KS uz 651 Nm okretnog momenta! U odnosu na serijsku izvedbu koja broji 265 KS i 350 Nm okretnog momenta, to je poprilično poboljšanje. Nažalost, nisu objavljeni podaci vezani uz ubrzanje i maksimalnu brzinu.

image
tunirani VW Golf
Yido Performance

A kako bi performanse pratile i zvuk brine se novi Remusov ispušni sustav sa klapnom. U svakom slučaju, ovaj Golf 7 GTI Clubsport nigdje neće proći nezamijećeno...

image
tunirani VW Golf
Yido Performance
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 05:07