POVODOM OBLJETNICE

Peugeot će restaurirati kultne 205 GTI modele, dio dijelova izrađivat će i 3D printeri!

Fracnuska marka slavi 210. rođendan, a tim će povodom restaurirati kultni 205 GTI, te će istu stvar ponuditi i vlasnicima ovog modela
205 GTI
 Peugeot

U Peugeotu su se povodom 210. rođendana marke odlučili na odličan i hvalevrijedan potez koji će oduševiti fanove diljem svijeta. Naime, krenut će s restauracijom kultnog modela 205 GTI. Pritom će se koristiti najviši standardni, a posao će odrađivati stručnjaci iz Peugeot muzeja - The Aventure Peugeot. Restauracija će se odnositi na modele sa 1,9-litrenim motorom, a prvi na redu je primjerak sa slika lakiran u crnu boju.

image
205 GTI
Peugeot

Da stvar bude bolja, stvari tu neće stati. Naime, vlasnici spomenutog modela mogu se javiti Peugeotu koji zatim radi inspekciju automobila. Ako je isti u zadovoljavajućem stanju, nudi se kompletna restauracija od strane Peugeot tima. S obzirom na to da je ovaj kultni model već sada klasik, vjerujemo kako će biti zainteresiranih da im stručnjaci iz Peugeota odrade cijeli posao točno onako kako bi trebalo. Iako cijene za spomenutu uslugu nisu poznate i vjerojatno se dobivaju na upit te ovise o stanju modela, sigurno je da će takvi primjerci u budućnosti imati visoke vrijednosti zbog činjenice da su restaurirani po najvišem mogućem standardu, "in the house", odnosno pod budnim okom čelnika Peugeota.

image
205 GTI
Peugeot

Osim znanja i stručnosti, The Aventure Peugeot ima veliku bazu i mogućnost nabavljanja svih dijelova, a za sve one dijelove kojih možda neće biti spremni su 3d printeri.

I za kraj - spomenimo da će i oni koji nemaju 205 GTI moći postati vlasnicima ovih kultni modela u perfektnom stanju, budući da će u Peugeotu dogodine na ovom linku predstaviti prve gotove primjerke koji idu na prodaju. Svaka čast!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2022 01:51