SPEKTAKL U ARENI

Počela prodaja ulaznica za Auto-Motor Show Zagreb 2010.

U utorak u 10 sati započela je prodaja ulaznica za naiščekivaniji AUTO-MOTOR SHOW ZAGREB 2010. Trodnevnu manifestaciju ovog petka otvorit će legendarni vozač Formule 1, Talijan Giancarlo Fisichella...

U utorak u 10.00 sati, na izložbenom mjestu Ferrarijeva bolida Formule 1 na glavnom zagrebačkom Trgu Bana Jelačića, te od podne na blagajni Arene Zagreb (ulaz C), započela je prodaja ulaznica za prvi zagrebački AUTO MOTOR SHOW ZAGREB 2010. Cijena dnevne ulaznice je 20 kuna!

- Zbog velikog inetersa javnosti i određenog pritiska oko ulaznica započeli smo ranije s prodajom ulaznica. Već danas otvaramo dva prodajna mjesta - jedno na središnjem trgu odmah do izloženog bolida Formule, drugo u Areni Zagreb koja će ovog vikenda ugostit ovaj nevjerojatan auto show. Cijenu ulaznice prilagodili smo svim građanima i ona iznosi simboličnih 20 kuna! - najavio je direktor događaja Tomislav Jelić, poznatiji kao jedan od članova glazbene skupine Colonia, te dodao:

- Gledalište uz samu pistu koja se nalazi na istočnoj strani Arene ograničeno je i naša topla preporuka je da svi nabave svoju ulaznicu na vrijeme...Gledatelje očekuju neviđene automobilističke i motorističke akrobacije i demonstracije te atraktivan zabavni program tijekom cijeloga dana i večeri. Osobito smo ponosni na edukacijske pograme o sigurnosti u prometu koje organiziramo u suradnji s AMC Centrom za sigurnu vožnju i MUP-om!.

U ovoj trodnevnoj manifestaciji na prostoru uokolo i uz zagrebačku ljepoticu s Laništa – ARENU, Auto Motor Show Zagreb posjetiteljima će predstaviti najatraktivnije automobilske utrke, vožnje svjetskih vozača u akrobatskom motociklizmu, demonstracije i show-kaskadera, vožnje helikoptera i mnogo drugog.

Uz nastupe profesionalnih vozača, građani će imati priliku i sudjelovati u mnogima od sadržaja. Svoj motorni program i predstave uz brojne izlagače i sudionike iz cijele Europe izvest će po prvi puta u Hrvatskoj i Udruga Arcobaleno koja djeluje pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato. Udruga već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih događaja u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto. Njihovo predstavljanje podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme. Njihov motorni prezentacijski program sastoji se od različitih demonstracija vozilima i motorima od kojih su neki: Policijska škola, freestyle-vožnje, Formula Challenge, drift, freestyle-motocross, Formula 3, Prototipovi vozila i drugo.

Za dodatnu dobru zabavu dodatno će se pobrinuti i sudionici zabavnog programa, na kraju svakog dana manifestacije. Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače, plesne skupine, dječje zborove. Tako će u petak, 17. rujna u 21 sat koncert održati grupa Colonia. U subotu će posjetitelje zabavljati plesne skupine uz muzičke kompilacije renomiranih DJ-a a večer nosi simboličan naziv BURN!BURN TIRES!

Nedelja je pod okriljem obiteljskog dana osigurala više sadržaja za djecu, od edukativnih poligona za vožnju, igara do nastupa dječjih plesnih skupina i zborova. Kako kažu organizatori, cilj je da Auto Motor Show Zagreb postane tradicionalno prometno događanje u gradu Zagrebu na kojem će se okupiti javnost, policija, mediji i sve relevantne institucije u prometu, a radi promicanja prometne kulture te smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa posebno u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:15