SAMO U JAPANU

Pogledajte kako izgleda "drive through" kuća strave nakon koje vam automobil mora na pranje!

U Japanu su odlučili uslijed pandemije koronavirusa ponuditi nešto drugačiji oblik "kuće strave" u kojoj gosti dolaze u vlastitim automobilima i za takvu uslugu plaćaju 75 dolara
kuća strave u Japanu
 kowagarasetai.com

Kuća strave u kojoj gosti, odnosno korisnici "usluge" obilaze kuću na kojoj ih čeka niz neugodnih i zastrašujućih iznenađenja poznati je koncept koji uslijed globalne pandemije koronavirusa i nije baš izvediv. Ipak, u Japanu su se dosjetili kako ga prilagoditi trenutnim uvijetima - pa čak i učiniti još strašnijim. Na koji način? Sada se umjesto "uklete kuće" nudi "ukleta garaža". Posjetitelji tako dolaze u vlastitim automobilima i ulaze u veliki mračni prostor. "Ovo je garaža u kojoj se događaju zastrašujuće stvari. Legenda kaže da ako stanete i potrubite tri puta, nešto će se dogoditi" - stoji u opisu.

image
kuća strave u Japanu
kowagarasetai.com

A kao što možete vidjeti sa slika - nešto će se stvarno dogoditi. Automobil će uskoro napasti "velik broj mrtvih ljudi koji će ostavljati tragove krvi". Kompanija Kowagarasetai koja je zadužena za ovaj projekt navodi kako ovakav koncept može biti još više zastrašujuć, budući da posjetitelji ne mogu nigdje pobjeći. "Horor traje do samog kraja" . izjavila je glasnogovornica Iwana za AFP. Cijena za ovakvu "zabavu" iznosi 75 dolara, a na stranicama stoji i napomena kako će automobil nakon ove "avanture" biti "očićen od krvi, ali da manji ostaci mogu ostati na karoseriji te ih je potrebno samostalno oprati..."

Pa tko voli, neka izvoli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:23