FOTO

POSEBNE ŽELJE MILIJARDERA: Iz Bugattija otkrili nekoliko konfiguracija 1500 KS snažnog modela Divo rezerviranog za 40 sretnika!

 
 Bugatti

Bugatti polako završava prve primjerke novog hiperautomobila Divo koji je rezerviran za tek 40 sretnika diljem svijeta, a na svojim su stranicama tom prilikom odlučili pokazati neke od konfiguracija za koje su se milijarderi odlučili. I dok se većina modela danas može personalizirati, kod Diva je ta riječ dovedena na sasvim novi nivo. Naime, kako ističe Laure Beneteau zadužen za prodaju u Bugattiju, kupci modela Divo mogu "sanjati sa nama", odnosno svaki njihov zahtjev i želja mogu postati istina. Iz vizije do pravog modela.

Za tu su priliku angažirali i poseban tim stručnjaka koji rade sa kupcima i slušaju zahtjeve te pomažu kupcima kako bi stvorili unikatni primjerak. Kako ističu, neki kupci odmah imaju viziju u glavi, dok drugima treba pomoć stručnjaka kao i prijedlozi.

Pritom su neki od zahtjeva prilično zanimljivi - neki traže nacionalne zastave, vlastite logotipe, drugi žele uskladiti sjedala i uzorak u unutrašnjosti sa svojom omiljenom torbicom. Neki su išli toliko daleko da su zaželjeli grb svoje kuće u automobilu. U Bugattiju tvrde - "nema problema, sve dok se ne narušava sigurnost automobila i ne mijenja Bugatti logo, sve je moguće".

Bugatti

A to je vidljivo i sa slika nekoliko modela koji su u završnim fazama proizvodnje. Žarke boje, sjedala u boji zastave, plava koža, crte preko automobila - samo su neki od zahtjeva koji su ispunjeni. Pritom treba napomenuti da je svaki kupac modela Divo, da bi ga uopće mogao naručiti, morao posjedovati Chiron, pa je već upoznat sa personalizacijom u Bugattiju.

Kupci pritom moraju biti strpljivi, budući da je za razvoj primjerice nove boje ili nove kože potrebno i do 9 mjeseci. Ipak, čekanje se na kraju uvijek isplati. A nakon isporuke svima slijedi uživanje u 1500 KS snažnom modelu sa W16 motorom koji juri do 380 km/h!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:26