RENDER

Povratak kultnog modela: prvi renderi otkrivaju kako bi mogao izgledati novi Mercedes SL

Iz Mercedesa su poslali službenu objavu u kojoj potvrđuju da se novi SL već testira na prometnicama
Mercedes SL Render
 Kolesa.ru

Mercedes SL šeste generacije predstavljen je sada već daleke 2012. godine, a 2016. godine u Mercedesu su pokazali osvježenu izvedbu. 2019. godine uslijedila je posebna Grand Edition izvedba kojom je zaključeno poglavlje vezano uz šestu generaciju. Odmah su krenule i različite glasine oko ovog modela, no Mercedes je nedavno objavio službenu objavu u kojoj potvrđuju da je novi SL u razvoju! Štoviše, testni primjerci već se naveliko voze po javnim prometnicama, a slike maskirnih modela objavili su upravo iz Mercedesa.

Naravno, to znači da je bilo pitanje dana kada će osvanuti prvi renderi koji otkrivaju oblik i potencijalni izgled automobila. Ovaj put su osvanuli na stranici Kolesa.ru, a moramo priznati kako nam se sviđa potencijalni dizajn nove generacije Mercedesova dvosjeda. Na prednjem dijelu tako se nalaze uska MULTIBEAM LED svjetla sa dobro poznatim svjetlosnim potpisom, a budući da je na renderu prikazan AMG model tu je i neizostavna "Panamericana" maska.

image
Mercedes SL Render
Kolesa.ru

Prednji kraj sa masivnim poklopcem motora ostaje glavni element raspoznavanja SL-a. Pogled na stražnji kraj otkriva integrirani spojler i uska horizontalna LED svjetla, a koliko će ovaj prikaz biti vjeran ostaje za vidjeti, budući da bi serijska izvedba novog SL-a trebala biti predstavljena dogodine kada če biti poznato i više detalja oko motorizacije.

image
Mercedes SL Render
Kolesa.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:27