VOZITE SE KAO PRVAK F1

PRILIKA ZA BOGATE FANOVE: Lewis Hamilton prodaje svoj Mercedes-Maybach S600 za 104.990 funti!

 
 Auto Trader

Četverostruki svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton odlučio je napraviti mjesta u svojoj garaži, pa je tako u prodaju stavio svoj Mercedes-Maybach S600. Automobil je osvanuo na AutoTrader s cijenom od 104.990 funti. Riječ je o modelu iz 2015. godine koji ima poveći popis dodatne opreme, poput 22-inčnih naplataka, Burmester glazbenog sustava, panoramskog krova, head-up zaslona, 360 Surround sustava, zaslona na stražnjim sjedalima...Ispod poklopca se nalazi 6,0-litreni V12 biturbo motor od 520 KS koji ovu limuzinu do stotke goni za samo 5 sekundi.

Foto: Auto Trader

"Riječ je o pravoj luksuznoj krstarici koja predstavlja vrh ponude Mercedesa", izjavio je voditelj prodaje Erin Baker iz Auto Tradera. Kao vozač Mercedes F1 tima i četverostruki svjetski prvak, ne čudi kako je Lewis odabrao perjanicu ponude kada su u pitanju luksuzni automobili. Ipak, očito mu treba mjesta za novi automobili. Vjerujemo kako će ovaj model zamijeniti osvježenom verzijom koju smo imali prilike vidjeti u Ženevi, a osim tog modela kroz koju godinu Lewis bi u garažu mogao spremiti i AMG Project One!

Potencijalni kupac njegovog Mercedes-Maybacha dobit će odlično očuvani automobil (na brojčaniku stoji tek 44.256 kilometara, a treba uzeti u obzir da Lewis vozi za Mercedes pa su svi redovni servisi odrađeni besprijekorno) koji uz to ima i bogatu povijest, a prijateljima će se moći pohvaliti kako vozi automobil najboljeg F1 vozača današnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:39