STYLING

PRIOR DESIGN za najsnažniju C-klasu Coupe nudi proširenje karoserije i 23-inčne naplatke

AMG motor nije diran te je ostao na serijskih 510 KS, ali zbog promjena na karoseriji ovaj auto nigdje neće proći neopaženo
 Prior Design

Mercedes-AMG C63 Coupe u svom serijskom izdanju izgleda prilično agresivno i daje do znanja da je riječ o monstrumu koji ispod poklopca motora broji čak 510 KS. Ipak, za one koji smatraju da se AMG verzija premalo razlikuje u odnosu na "obične" verzije, tu uskače njemačka tuning kuća Prior Design.

Oni nude paket vanjštine s kojim vlasnici ovog modela sigurno neće proći nezamijećeno. Cijela karoserija je izmijenjena i proširena, a tu su i novi naplatci. Kupci biraju između 3 opcije, i to od 19-inčnih do čak 23-inčnih. Naravno, tu su i gevinde koji uz atraktivan izgled nude i bolju stabilnost, a za zvuk se brine novi ispušni sustav razvijen od strane same tuning kuće. Interijer je također izmijenjen i u njemu sada dominira alkantara. Posebno je upečatljiv i karbonski spojler straga.

Za sve one kojima ova bijela boja nije po volji, Prior Design nudi i uslugu obljepljivanja automobila u foliju, pa su mogućnosti mnogobrojne. Cijene svih dorada nisu objavljene već se dobivaju na upit. Ovaj automobil predstavljen je u Monaku na salonu Top Marques na koji smo posjetili prije nešto više od tjedan dana, a izvještaj možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:23