VIDEO

PRISJEO MU IZLET NA RING: Zbog trenutka nepažnje uništio Ford Mustang Shelby GT350, a čeka ga i pozamašna kazna zbog uništavanja staze!

 

Ovaj vikend bilo je veselo na kultnoj stazi Nürburgring. Održane su turističke vožnje koje svake godine u ovom terminu privuku na tisuće zaljubljenika u automobile i brzu vožnju. Naravno, toliki broj posjetitelja ima i svoje negativne strane. Gužve oko staze bile su, baš kao i svake godine, kilometarske, a na stazi je također bilo gužve. U takvim uvjetima neki vozači su napravili greške i požalili što su se odlučili baš ovaj vikend provozati Ringom, a među njima je vlasnik Forda Mustanga Shelby 350, posebne verzije koja je kao stvorena za uživanje po stazi. Vozač je očito previše zaigrao i u jednom je zavoju (na poznatom Brünnchen sektoru) izgubio kontrolu nad svojim limenim ljubimcem. Iako nesreća i nije djelovala toliko strašno, šteta na automobilu je poprilična, a upalili su se i zračni jastuci.

Redari su vrlo brzo reagirali i pomogli vozaču koji je prošao bez ozljeda, no zato će ga popravak automobila, ali zato će pozamašni iznos platiti i za intervenciju i popravak staze. Samo šlep služba stoji 500 eura, na to treba odmah dodati intervenciju redara od 150 eura, dok uklanjanje ograde stoji do 40 eura po metru, a postavljanje nove po metru stoji i do 100 eura bez poreza...U svakom slučaju, sigurno neće po dobrom pamtiti ovaj vikend...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:19