AUKCIJA

Prisjetimo se kakvi su automobili nekada stizali iz BMW pogona ovim 3.0 CS modelom iz 1973.

Snaga dolazi iz 3,5-litrenog M30 rednog "šestaka" koji je ugrađen 1990-ih godina, a spojen je s ručnim 5-stupanjskim mjenjačem

BMW 3.0 CS

 Bring-A-Trailer

Mnogi su danas podijeljenog mišljenja oko mnogih aktualnih BMW-ovih modela, međutim, mislimo da ne postoji nitko kome se ovaj 3.0 CS iz 1973. godine koji se trenutno prodaje ne bi svidio.

image

BMW 3.0 CS

Bring-A-Trailer

Prekrasni "Bimmer" tvornicu je napustio završen u Sahara bež boji, ali je 2013. dobio Deep Sea Metallic boju koju vidite na fotografijama, i za koju smatramo da savršeno nadopunjuje oblik automobila.

Različiti drugi detalji su odrađeni kako bi se vanjski izgled osvježio, poput uklanjanja bočnih reflektora i nanošenja keramičke boje na prozore.

image

BMW 3.0 CS

Bring-A-Trailer

Popis Bring-A-Trailera otkriva da je automobil opremljen 16-inčnim BBS naplatcima s BMW-ovim središnjim poklopcima omotanim u Continental gume. 2012. godine su zamijenjene prednje kočnice, a 2020. su ugrađene nove kočione pločice. Kočiona tekućina je promijenjena prošli mjesec.

image

BMW 3.0 CS

Bring-A-Trailer

Unutrašnjost je jednako lijepa kao i vanjština. Bež kožna sjedala s odgovarajućim panelima na vratima odmah ostavljaju dojam, a tu su i smeđi tepisi i crna kontrolna ploča.

Prednja sjedala i tepisi su zamijenjeni 2013. godine, a ploče na vratima i drvena instrumentalna ploča su obnovljeni 2015. Također treba spomenuti Sonyjev AM/FM CD audio sustav s Alpine zvučnicima i trokraki Nardi volan s drvenim obrubom.

image

BMW 3.0 CS

Bring-A-Trailer

Snaga dolazi zahvaljujući 3,5-litrenom M30 rednom "šestaku" koji je ugrađen 1990-ih godina, a spojen je s petstupanjskim ručnim mjenjačem. Automobil je ukupno prešao malo više od 150.000 kilometara, no čini se da je to kilometraža motora, a ne same šasije. Podrazumijeva se da BMW više ne proizvodi ovakva vozila i potpuno očekujemo da će izazvati poprilično zanimanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:07