SUPERSPORTSKI SUV

PRODAJE SE LAMBORGHINI GALLARDO SPREMAN ZA APOKALIPSU! Za 115.000 eura s ovim off-road Lamborghinijem možete i do kleti, a da ne probijete karter

 
 ClassicYoungtimers.com

Na oglasniku Classic Youngtimers nedavno je osvanuo jedan neobičan primjerak Lamborghinija Gallarda. Kao što možete vidjeti sa slika, riječ je o posebno prerađenoj off-road verziji koja je očito sposobna za savladavanje neprohodnih terena.

Za tu su priliku mu osim dobro poznatog pogona na sve kotače pomažu i plastični dijelovi koji štite branik, ali i proširuju karoseriju budući da se nalaze na blatobranima.

Automobil je iz 2004. godine, što znači da bi se ispod poklopca trebao nalaziti 5,0-litreni V10 motor snage 500 KS.

Foto: ClassicYoungtimers.com

Na brojčaniku stoji niskih 43,619 kilometara, a nije poznato kada su napravljene modifikacije.

Osim povišene karoserije i novih plastičnih dijelova, tu su i dodatna svjetla na prednjem braniku, ali i na krovu koja služe za još bolje osvjetljavanje terena, a zanimljivo je kako je automobil postavljen na serijske aluminijske naplatke koji su zbog boljeg ukupnog dojma lakirani u sjajno crnu boju.

Na poklopcu motora nalazi se naknadno ugrađena rezervna guma - kakav bi to off-roader bio bez rezervne gume? Naravno, najvažnija stavka za budućeg kupca svakako će biti cijena. Prodavatelj tako za ovakvu verziju Gallarda traži nemalih 115 tisuća eura.

U usporedbi s ostalim modelima ovog godišta, riječ je o nešto većoj cijeni, što je i logično s obzirom na dorade koje su napravljene. Ipak, hoće li se naći kupac koji želi Lamborghini za neprohodne terene? Možda netko nalik Jonu Olssonu koji bi bio oduševljen ovakvom kreacijom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:22