Jako loša kopija

Prodaje se lažni Ferrari 250 GTO: Pokušajte pogoditi koji je automobil poslužio kao baza

Mazda Miata NA-generacije prerađena tako da oponaša izgled Ferrarija 250 GTO pojavila se u prodaji na Cars & Bids

1992. Mazda Miata

 Cars & Bids

Mazda Miata NA-generacije prerađena tako da oponaša izgled Ferrarija 250 GTO pojavila se u prodaji na Cars & Bids i bez sumnje je jedan od najintrigantnijih Miata modela na koje ćete ikada naići.

image

1992. Mazda Miata

Cars & Bids

U popisu se navodi da je ovo model iz 1992. s volanom na desnoj strani koji se prodavao nov u Japanu, gdje je nosio oznaku Eunos Roadster. Uvezen je u Sjedinjene Države 2022. i opremljen je mnoštvom rezervnih dijelova.

image

1992. Mazda Miata

Cars & Bids

Najočitija izmjena na automobilu je ugradnja Monocraft karoserije koja je inspirirana dizajnom Ferrarija 250 GTO. To posebno dolazi do izražaja kod prednjeg dijela, gdje vidimo okrugle farove kao i kod Ferrarija, kao i sličnu prednju masku ovalnog oblika te okrugle maglenke.

image

1992. Mazda Miata

Cars & Bids

Također ima izbočene prednje četvrtine panela i kupolu na haubi s tri usisnika zraka. S obzirom na to da su dimenzije Miate prilično drugačije od pravog 250 GTO, bočni profil izgleda pomalo čudno, a proporcije su neugledne.

Ipak, možete primijetiti okrugle bočne retrovizore sa srebrnom završnom obradom, istaknute podupirače i tri vodoravna proreza iza bočnih prozora.

image

1992. Mazda Miata

Cars & Bids

Stražnji kraj je jednako intrigantan kao i bočne strane zahvaljujući prisutnosti standardnih Miata stražnjih svjetala, ali prepoznatljivoj maski i braniku. Popis automobila i ponuda dodaje da je Mazda također opremljena setom Tein gewindi, Nardi upravljačem, aftermarket ručicom mjenjača i središnjom konzolom te novom oblogom krova.

image

1992. Mazda Miata

Cars & Bids

Automobil se prodaje u SAD-u i na satu ima otprilike 75.000 kilometara. Biste li dali toliki novac za ovu repliku?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:51