AUKCIJA

Prodaje se ‘simbol desetljeća‘: Ova Opel Calibra Turbo gotovo je u besprijekornom stanju

Ovaj primjerak je iz 1992. godine, iza sebe ima 115.717 kilometara i tijekom svog životnog vijeka imao je tri različita vlasnika

1992. Opel Calibra Turbo

 Web Screenshot

Ova Opel Calibra Turbo koja ide na dražbu savršen je primjer kako smo se mijenjali tijekom godina: njemačka marka, sada integrirana u Stellantis, fokusirana na SUV vozila i elektrifikaciju, 90-ih je bila posvećena stvaranju modela poput ovog sportskog coupea.

image

1992. Opel Calibra Turbo

Web Screenshot

Ovaj primjerak je iz 1992. godine, iza sebe ima 115.717 kilometara i tijekom svog životnog vijeka imao je tri različita vlasnika, a sadašnji ga posjeduje dvije godine. Njegov servisni list pokazuje brižljivu brigu osim za razdoblje između 2008. i 2018., gdje nije prošao nikakav servis.

Od tada su servisirani svi njegovi ključni dijelovi, uključujući promjenu ulja 2020., zamjene ovjesa i mjenjača u travnju 2022., a najnovije u prosincu 2022, kada je dobio novu rashladnu tekućinu, zamjenu zupčastog remena, brtve glave, novog seta kvačila te novo ulje i filtere.

image

1992. Opel Calibra Turbo

Web Screenshot

Opel ima crnu karoseriju, koja je nedavno prelakirana i uglavnom je netaknuta osim ogrebotine na prednjem braniku; Sjedi na 16-inčnim "Turbo" felgama koje su umotane u Uniroyal RainSport 3 gume.

Unutrašnjost je presvučena crnom kožom i, iako je u dosta dobrom stanju, ima tragova korištenja i starenja. Standardna oprema uključuje digitalni sat, električno podesive retrovizore i grijana prednja sjedala. Uz to, ugrađen je i Pioneer zvučni sustav s Bluetooth vezom i dva USB priključka.

image

1992. Opel Calibra Turbo

Web Screenshot

Ispod haube zadržava istu standardnu ​​mehaniku, DOHC ‘C20LET‘ četverocilindrični motor sa 16 ventila koji razvija 206 KS i povezan je sa šest-stupanjskim ručnim mjenjačem i sustavom pogona na sve kotače.

U trenutku pisanja ovih redaka ostalo je još 5 dana do zatvaranja aukcije ove Opel Calibre Turbo, do sada je dano 17 ponuda, od kojih je najveća 5020 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 10:52