NIJE PITAO TATU

Prodavaču Audija prijetio otkaz: Bogati klinac naručio R8 Spyder, a onda je u salon stigao otac

Prodavač je proveo mladića kroz program naručivanja automobila, pri čemu je on ‘nakrcao‘ R8 Spyder gotovo svim opcijama

Naručeni R8 i prodavač

 Reddit Screenshot

Na Redditu se pojavila priča o Audiju R8 V10 Spyderu koji je prodavača gotovo koštao posla, nakon što je 20-godišnjak koji ga je naručio otkazao narudžbu u zadnji čas.

Priču je objavio sam prodavač (nazovimo ga "CB") na Redditu, koji još 2015. godine počeo raditi u Audijevom zastupništvu u Kanadi. U to vrijeme, mladić, koji nije mogao imati više od 20 godina, posjetio je salon u svom Mercedesu C63 AMG-u, s idejom da će u salonu naručiti Audijev superautomobil.

image

2019. Audi R8 V10 Spyder

Audi

CB je proveo Tima kroz vodič za naručivanje automobila, pri čemu je mladić 'nakrcao' R8 Spyder gotovo svim mogućim opcijama. Međutim, dečko nije imao potrebu napraviti testnu vožnju automobilom, jer ga njegov otac već imao.

Odabrao je R8 V10 Spyder sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem u sivoj boji s crvenim krovom i crno-crvenom obradom unutrašnjosti. Na popisu se čak našla i 6 tisuća dolara (41.640 kuna) vrijedna opcija svjetlećih pragova od karbonskih vlakana.

Sve u svemu, konačna cijena Audija ispala je preko 200.000 dolara (1,39 milijuna kuna), a Timov je tata trebao dostaviti ček po dolasku.

Priča dobiva obrat nakon što je CB nazvao Timovog oca kako bi ga obavijestio da je automobil spreman za proizvodnju, za kojeg je to ispostavilo se, bila loša vijest. Očigledno, Timov tata nije bio previše sretan što je njegov sin kupio superautomobil dok je on bio na odmoru, i odmah je zatražio da se vrati polog.

image

2019. Audi R8 V10 Spyder

Audi

Unatoč tome što prodavač CB nije učinio ništa loše, zastupništvo je bilo prisiljeno vratiti polog nakon što je Timov otac podnio službenu pritužbu protiv Audija Kanada i zaprijetio da će okaljati zastupništvo gdje god to može. Nepotrebno je reći da su i glavni direktor prodaje i voditelj prodaje bilo veoma nezadovoljni.

Ipak, iako Tim više nije želio automobil (odnosno njegov otac), generalni direktor utvrdio je da je R8 još uvijek dovoljno poželjan da stoji u salonu. Tamo je i "sjedio" mjesecima, neprestano podsjećajući CB-a na incident. Tek ga je nedavno netko kupio, čime je završila višemjesečna agonija za CB-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:34