SNIMIO FILM

Punjač mu zarobio auto: Vozač Tesle 15 sati nije mogao isključiti automobil sa Superchargera

Vlasnik Tesle Model 3 dokumentirao je svoju sagu u kojoj je ostao zaglavljen na Teslinom punjaču dulje od 15 sati
Tesla Model 3 na punjaču
 Reddit screenshot

Vlasnik Teslinog Modela 3 na društvenim je mrežama dokumentirao svoju avanturu, kada je 15 sati ostao zaglavljen na Teslinom punjaču. Prva vozačeva poruka kako je punjač zaglavljen u Tesli u Pinellas Parku na Floridi pojavila se na Redditu. Nakon nekoliko pokušaja da oslobodi punjač, vozač Modela 3 nije postigao napredak, stoga se obratio Teslinoj podršci.

Nekoliko sati kasnije, u 1:30 u noći, vlasnik je na Redditu potvrdio kako je punjač još uvijek zaglavljen, pridodavši videozapis koji pokazuje da gumb za otključavanje punjača na Teslinom zaslonu ne radi, a niti u prtljažniku postoji ručica kojom bi posao mogao biti obavljen manualno.

U Tesla Motors nisu uspjeli osigurati svoj tim za pomoć na cesti vozaču, koji je, vrativši se tek u 9:30 ujutro na punionicu, otkrio da je automobil u potpunosti napunjen i da se punjač može odspojiti.

Dva sata kasnije, vlasnik je zaprimio poziv Tesline korisničke podrške, nakon što su vidjeli kako je poruka na Redditu postala veoma popularna. Iz Tesle su poslali servisere da pregledaju punionicu, dok je Model 3 završio u najbližem servisnom centru.

Incident koji dokazuje kako Teslino super-punjenje nije uvijek lagan postupak, a što se ranije već događalo nekim vlasnicima Tesla modela..

Video je objavio na redditu koji možete pogledati OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:11