OPASNA VOŽNJA

Putujući kontejner za smeće: Policajci zaustavili auto, dočekao ih nevjerojatan prizor i smrad

Automobil pun smeća i raznih otpadaka nije bio siguran za vožnju, a i nije bio registriran

Auto pun smeća

 Polizei Essen.

Bila je to za policiju iz Essena u Njemačkoj rutinska kontrola zaustavljanja vozila koja je naknadno otkrila mnogo toga.

Naime, primijetili su da u jednom automobilu na cesti vozač sjedi jako blizu upravljaču, toliko blizu da su prema propisima o sigurnosti prometa na cestama odlučili zaustaviti automobil i upozoriti vozača, pišu lokalni portali.

Tada su imali što za vidjeti: automobil je do krova bio krcat smećem i raznim otpadcima, a iz kabine se širio stravičan smrad.

U prtljažniku, na stražnjoj klupi i na suvozačkom sjedalu bilo je toliko smeća da je dio otpadaka pao na pod između papučica kontrola.

Vozač je sjedio "priljubljen" na upravljač jer nije mogao pomaknuti sjedalo od gomile smeća iza sjedala. Usto, policija je utvrdila i da automobil nema potvrdu o tehničkom pregledu.

Odmah je isključen iz prometa jer je zaključeno kako ne može dalje sigurno nastaviti vožnju zbog nemogućnosti sigurnog upravljanja vozilom. Određen mu je rok za dovođenje automobila u red, a slučaj je predan i državnoj Agenciji za cestovni promet jer je vozilu istekao tehnički pregled.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:20