ŠTO BI BILO KAD...

RENDER: NAŽALOST ZA OVAKVE BMW MODELE VIŠE NEMA MJESTA Evo kako bi izgledao BMW Serije 3 Compact sa stražnjim pogonom da ga Bavarci predstave sutra!

 
 Render koleca.ru

Prije BMW-a serije 1 postojao je BMW Serije 3 Compact. Dakle "skraćena" Serija tri samo s dvojim vratima na bokobima. Motor sprijeda i ručni mjenjač, pogon straga, kratak zadak i zabava je zajamčena!

Nakon dvije generacije Compacta izraslih na Trojkama e36 i e46, (od 1993. do 2004. godine) kupci su mogli voziti kompaktniju, sportskiju trojku.

Kasnije je stigla serija 1 u obliku pravog kompakta i s peterim vratima, ali i dalje sa stražnjim pogonom, na s aktualnom trećom generacijom (F40) koja ima pogon na prednje kotače, ako pitate prave ljubitelje BMW-a, sva ideja i sva zabava za volanom u jednom kompaktnom BMW-u je zauvijek nestala.

Render koleca.ru

Zato se ekipa iz koleca.ru poigrala te napravila render, kako bi izgledao BMW Serije 3 da u Münchenu dođu na ideju da ga predstave sutra i to kao model 330i s M Sport paketom.

Vjerujemo da bi to bila prava stvar za prave fanove BMW-a makar, treba priznati da BMW Serija 2 Coupe odlično odrađuje ulogunekadašnje Serije 3 Compact...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:16