NEVJEROJATNA SNIMKA

Reporterku usred javljanja uživo pogazio auto, no podigla se i završila priču! Sad je u bolnici

"Drago mi je da sam dobro" izjavila je nakon incideta očigledno u šoku pokušavajući umanjiti činjenicu da ju je udario auto

Trenutak udara

 Twitter screenshot

Snimka izvještaja WSAZ News televizije iz Zapadne Virginije (SAD) postala je viralna ovog tjedna nakon što je novinarku uživo na mjestu kvara vodovoda udario automobil tijekom javljanja uživo. Na sreću, novinarka, Tori Yorgey, uspjela se vratiti i pokušala uvjeriti gledatelje da je dobro, pa nastavila izvještaj.

Nakon što ju je vozač vozila pitao da li je dobro, Yorgey odgovara: "Dobro sam, da, znate da ste upravo uživo na televiziji. Sve je dobro,već me je kad sam bila studentica jednom udario auto. Drago mi je da sam dobro", očigledno u šoku pokušavajući umanjiti činjenicu da ju je udario auto.

Yorgey je nekoliko puta tijekom izvješća inzistira da je dobro, a voditelj vijesti s kojim je razgovarala, Tim Irr, oglasio se na Twitteru nakon incidenta i rekao da je Yorgey ipak otišla na hitnu nakon udarca automobila koji ju je srušio na pod, kao i kameru na koju se javljala kojom je sama upravljala.

Sada se nagađa kako je došlo do incidenta i doznaje se da su na mjestu događaja neki reporteri ometali vozila hitne pomoći na mjestu kvara vodovoda. Neki novinari su javno komentirali incident, okrivljujući TV postaje koje na teren šalju samo jednu osobu da pokrije priču u jednoj ulozi "kamermana i reporter" što je objektivno posao za dvije osobe. Ako ništa drugo, barem da se sigurnije postave za javljanje.

Mnogi su također kritizirali Irrovu reakciju na događaj, iako je na Twitteru rekao da je imao samo mali monitor u svom perifernom vidu koji prikazuje "feed" Yorgeyeve i da se uglavnom oslanjao na audio signale kako bi shvatio što se dogodilo.

Kako je Yorgey rekla u izvješću, ovaj incident se dogodio tijekom njenog posljednjeg tjedna na poslu. Počevši od sljedećeg mjeseca, pridružit će se WTAE podružnici ABC-a u Pittsburghu. Nadajmo se da u budućnosti neće morati biti pogođena treći put...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:18