FOTO, VIDEO

SA 100 BIRANIH FOTOGRAFIJA AUDI SLAVI POČETAK PRODAJE PRVOG RS6 IKAD U SJEDINJENIM DRŽAVAMA  Američki novinari oduševljeni nakon prvih vožnji!

 
 Audi

Do ove jeseni Amerikanci su proteklih 25 godina mogli samo slušati i čitati o najbrutalnijem Audijevom karavanu s oznakom RS6.

Sada je promjenom politike u Ingolstadtu „leteća topovnjača” tek u svojoj četvrtoj generaciji ponuđena po prvi put i na američkom tržištu.

Prve vožnje za novinare upravo se održavaju u Malibuu u Kaliforniji, a press služba njemačke marke lijepo se potrudila te izradila stotinu fotografija jarko crvenog karavana fotografiranog u okolici čuvene kalifornijske surferske meke nedaleko Los Angelesa, a osvajaju i specifični motivi Pacific Coast Highwaya prema Santi Barbari.

Audi

Američki novinari doslovno se natječu koji će ljepšim epitetima opisati ono što jest i što nudi brutalni karavan s 4,0-litrenim Twin-turbo V8 TFSI benzincem od 600 KS koji koristi blagu hibridnu tehnologiju i koji do 100 km/h stiže za 3,6 sekundi i ne staje do 305 km/h (uz opcijski Dynamic Plus paket). Impresivno zvuči i činjenica da ovaj "obiteljski karavan" 200 km/h hvata za tek 12 sekundi!

„Vuk u vučjoj koži”, „supersportaš u tijelu karavana”, „praktičnost uz brutalne performanse” samo su neki od njih...

Uživajte u fotogaleriji Audija i videu Auditographyja...

Foto: Audi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:46