POGLEDAJTE VIDEO

‘Samo je krenuo!‘ Vikend mehaničar umalo izgubio noge dok je ispred kuće popravljao kamionet

S obzirom na povoljan ishod na kraju, ovaj nas je video zabavio, ali i upozorio na potrebu poduzimanja mjera sigurnosti

Popravak auta

 Youtube screenshot

Mnogi ljubitelji automobila uvijek ponešto znaju sami popraviti na svom vozilu kod kuće.

Neki su pritom stručniji, drugi samo "vikend majstori", no u svakom slučaju što god popravljali ili sređivali na vašem automobilu u vlastitoj režiji i bez obzira na vještinu, sigurnost je najvažnija.

Jedna važna mjera sigurnosti je podmetanje kotača kao osiguravanje automobila od pokretanja, a obično se koristi kada je automobil na nagibu.

Međutim, video koji je podijeljen na YouTube kanal ViralHog pokazuje što se događa kada to ne učinite.

Snimka pokazuje jedan Chevrolet Silverado parkiran na prilazu domu s otvorenim poklopcem motora uz još jedan VW Golf , a ispod kamioneta nalazi se vlasnik koji se upustio u neki popravak. Tada se čuje prasak, a kamionet se počinje pomicati prema cesti.

"Vikend mehaničar" pritom na vrijeme pomiče nogu kako mu vlastiti kamionet u pokretu ne bi prešao preko nje.

U trenutku kad je kamionet potpuno "otklizio" na cestu vidimo čovjeka koji ostaje neozlijeđen te se diže s asfalta i počinje trčati za vozilom pokušavajući ga usporiti hvatajući poklopac motora te klizi po asfaltu dok ga kamion vuče.

Čini se da je kamionet otklizio preko ceste samo na susjedni kućni prilaz jer na kraju vidimo kako ga čovjek gura natrag na vlastiti prilaz.

U svakom slučaju sve je dobro završilo na kraju, a i ženska osoba koja je pratila cijeli događaj na kraju je mogla odahnuti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07