TUNING

Samo za Bliski istok: Manhart predstavio Vogue RV 650, raskošan crno-zlatni Range Rover

Kombinacija mat crne vanjštine sa zlatnim akcentima bit će dostupna isključivo na Bliskom istoku, a donosi i povećanje snage

Manhart Vogue RV 650

 Manhart

Manhart je predstavio sveobuhvatan tuning paket za novi Range Rover kojeg naziva Vogue RV 650. Kombinacija mat crne vanjštine sa zlatnim akcentima bit će dostupna isključivo na Bliskom istoku, a donosi i povećanu izlaznu snagu.

Kod već ionako bogatog Range Rovera, tuner sa sjedištem u Wuppertalu više se usredotočio na opremu umjesto na karoseriju. Najupečatljiviji detalj su masivni Forged Line zlatni naplatci koji u potpunosti ispunjavaju lukove kotača.

image

Manhart Vogue RV 650

Manhart

Naplatci se podudaraju sa zlatnim naljepnicama posebno napravljenim za Range Rover, naglašavajući njegove prepoznatljive značajke dizajna, uključujući usisnike zraka, rešetku, poklopac motora, bočne livreje i vrata prtljažnika.

Vanjski zlatni detalji u snažnom su kontrastu s tamnom mat obradom karoserije. Ostale promjene uključuju četverostruke ispušne cijevi koje strše ispod stražnjeg branika i Manhartove ambleme koji zamjenjuju sve oznake Range Rovera i Land Rovera.

image

Manhart Vogue RV 650

Manhart

U kabini, luksuzni SUV je od Manharta dobio nove presvlake koje kombiniraju crnu kožu i alcantaru sa zlatnim detaljima na središnjoj konzoli, volanu, upravljačkoj ploči, pojasevima i vratima. Na udobnim naslonima za glavu izvezen je Manhartov logo, koji putnicima daje do znanja da ovo nije običan Range Rover.

image

Manhart Vogue RV 650

Manhart

Osim crno-zlatne kombinacije, Manhart također nudi niz poboljšanja performansi za Range Rover. BMW-ov twin-turbo 4,4-litreni V8 sposoban je za 650 KS (478 kW), što je velik skok u odnosu na standardnih 530 KS (390 kW). Manhart nije ulazio u detalje, ali sudeći prema BMW-u X7 M50i dodatna snaga je najvjerojatnije postignuta nadogradnjom softvera ECU. Ostale opcije za Range Rover uključuju podešavanje ovjesa i glasniji ispušni sustav.

Cijene za bliskoistočnu ekskluzivu još uvijek nisu poznate, ali oni koji su zainteresirani za Vogue RV 650 trebaju kontaktirati prodajni tim ili posjetiti jedan od lokalnih zastupnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2022 17:28