VIDEO

SCENE KAO IZ FILMA BRZI I ŽESTOKI: ovaj vikend u Atlanti zbog uličnog utrkivanja za vrijeme karantene uhićeno 40 osoba, zaplijenjeni i automobili...

 
 Youtube screenshot

Pandemija koronavirusa praktički je zaustavila cijeli svijet, a zbog karantene mnogi su bili primorani cijele dane provoditi doma, a izlasci iz kuće većinom su bili vezani uz odlaske u dućan ili u ljekarnu. Ipak, čini se kako su u SAD-u mnogi vozači odlučili "iskoristiti" prazne ulice za ilegalne noćne ulične utrke! Inspirirani filmovima "Brzi i Žestoki", velik broj vozača iz Atlante na kraju je požlilo zbog svoje odluke. Naime, policija je objavila podatke vezane uz uhićenja i zaplijene automobila, prenosi WSB-TV.

Kako se navodi u izvještaju, čak 44 osobe prijavljeno je zbog utrkivanja po ulicama te su privremeno ostali bez svojih limenih ljugimaca. "Znamo da im je dosadno, a kada tome pridodate i prazne ulice, dobivamo "savršenu formulu" za ovakve gluposti" - komentirao je glasnogovorinik policije u Atlanti Carlos Campos.

Već tjednima lokalno stanovništvo upozorava da se ceste po noći pretvaraju u trkaće staze, a čini se kako će se situacija smiriti nakon ovih sankcija, budući da je od spomenutih 44 prekršitelja njih 40 na kraju i uhićeno...Pogledajte video izvještaj:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:06