StoryEditor
TUNING

SLOVENSKI STRUČNJAK već nudi doradu za Toyotu Supru: poslušajte kako se japanska jurilica čuje s Akrapovičevim ispušnim sustavom!

 
 Akrapovič

Krenulo je – proizvođači „aftermarket” dijelova počeli su nuditi svoje dorade za nedavno predstavljenu Toyotu Supru. Budući da će ovaj sportski coupe biti izrazito popularan među „tunerima”, jasno je kako je ovo „plodno tlo” za sve tuning kuće koje planiraju ponuditi dodatke, kako vizualne tako i mehaničke. Pritom je jedan od najbržih slovenski stručnjak Akrapovič.

Akrapovič Youtube

Iz kompanije su tako već razvili kompletan ispušni sustav za novu Supru koja, podsjetimo, ispod poklopca skriva BMW-ov redni šestak sa „navodnih” 340 KS. Zašto navodnih? Jer se na testiranjima pokazalo kako je ta brojka ipak bliža 400 KS, a više o tome čitajte ovdje. No vratimo se mi na sami ispušni sustav – u Akrapoviču ističu kako je lakši od serijskog, donosi povećanje snage (doduše nisu precizirali tićan iznos) i naravno još dublju notu i ljepše pucanje, a kako to zvuči pogledajte u videu koji je osvanuo na YouTube kanalu Akrapoviča:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 22:34