BILA JE DOVOLJNO PRISEBNA

SNAŠLA SE! Ženi koja je mijenjala probušenu gumu, auto je pao s dizalice na ruke! Evo kako je uspjela nazvati hitnu pomoć bez korištenja prstiju...

 Colleton County Fire-Rescue Facebook

Neimenovana ženska osoba čije su ruke bile zgnječene i prikovane uz tlo jer je automobila skliznuo s dizalice dok je mijenjala probušenu gumu na pustoj lokalnoj cesti između dva naselja, u blizini Charlestona (Sjedinjene Države), uspjela je nazvati hitnu pomoć!

Naime, premda je trpjela jake bolove bila je dovoljno pribrana, te uspjela skinuti jednu od cipela i koristiti nožne prste za biranje broja hitne službe.

Vlasti su priopćile da se incident dogodio u nedjelju navečer kad je 54-godišnjakinja iz Charlottea (Sjeverna Karolina) putovala kući s Floride, kad joj je puknula guma pa se zaustavila uz cestu kako bi je promijenila.

Tijekom izmjene automobil je skliznuo s dizalice i zaglavio joj obje ruke između kotača i blatobrana. U agoniji koja je trajala gotovo sat vremena, a kako se nitko nije pojavljivao na cesti, uspjela je skinuti jednu cipelu i nakon nekoliko neuspjelih pokušaja tipkanja uspjela je nazvati hitnu pomoć.

"Ne mogu zamisliti kroz što je prolazila", izjavio je načelnik vatrogasne službe okruga Colleton Barry McRoy za Washington Post. "Bila je prilično sabrana kada je takvo što uspjela."

Kako bi oslobodili ruke nesretnice vatrogasci su morali koristiti masivnu hidrauličku dizalicu kako bi podigli automobil i nakon 45 minuta oslobođene su bile obje ruke.

Žena je na rukama i dlanovima zadobila dosta teške ozljede pa je odmah prevezena u lokalnu bolnicu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:14