TUNING

Snažniji od model M3: Manhart predstavio ‘začinjeni‘ BMW M2 s 560 KS i fiksnim stražnjim krilom

Točne brojke twin-turbo 3,0-litrenog rednog "šestaka" sd iznose impresivnih 560 KS i 650 Nm okretnog momenta

Manhart MH2

 Manhart

Dok se ljubitelji automobila još uvijek pokušavaju dogovoriti je li dizajn potpuno novog BMW-a M2 dobar ili nije, Manhart je već izbacio prve fotke i informacije o svojem tuning paketu za modificiranje "početnog" modela bavarskog sportskog odjela. Manhart MH2 560 nudi dramatičniji izgled naglašen upečatljivom livrejom, uz nadograđeni pogonski sklop.

Točne brojke twin-turbo 3,0-litrenog rednog "šestaka" sd iznose impresivnih 560 KS (412 kW) i 650 Nm okretnog momenta. To je povećanje od 101 KS (74 kW) i 100 Nm koje sada nadmašuje aktualni M3. MH2 je opremljen novim ispušnim sustavom od nehrđajućeg čelika s kontrolom ventila i opcijom odvodnih cijevi s ili bez katalizatora.

image

Manhart MH2

Manhart

Za šasiju, tuner iz Wuppertala nudi spuštajuće opruge i dorađeni ovjes. Vizualno, najupečatljivija značajka MH2 su Manhart Concave One aluminijski naplatci velikog promjera u mat crnoj boji sa zlatnim prstenovima. Bodykit od karbonskih vlakana uključuje aerodinamičke peraje na spliteru i bočnim pragovima, krovni spojler, fiksno stražnje krilo i difuzor.

Tu su i "štopke" u stilu Formule 1 i četverostruke ispušne cijevi promjera 100 mm koje mogu biti presvučene karbonom ili keramikom. Konačno, Manhartov potpis zlatnih naljepnica naglašava kontroverzne kutijaste otvore na prednjem i stražnjem braniku, okvirima rešetke, razdjelniku i stražnjem difuzoru, dok su pruge vidljive na poklopcu motora, krovu, prtljažniku i bokovima.

image

Manhart MH2

Manhart

Tuner trenutno prikuplja interes za MH2 560 prije proizvodnje stvarnog primjerka (automobil na fotografijama je digitalni render) koji će izgledati baš kao na predloženim prikazima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 17:57