TUNING

Spoj sportskog duha i raskoši bez imalo suptilnosti: Pogledajte novi Mansoryjev Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royse Phantom Pulse Edition dobiva blistav bodykit s kovanim karbonskim detaljima, kao i 24-inčni set alu-naplataka

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition

 Mansory

Rolls-Royce nije nepoznanica njemačkom Mansoryju, a prošlogodišnji redizajn britanske perjanice potaknuo je tuning kuću da predstavi novu verziju. Rolls-Royse Phantom Pulse Edition dobiva blistav bodykit s kovanim karbonskim detaljima, kao i 24-inčni set alu-naplataka, dodatno pojačavajući njegove luksuzne karakteristike.

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition

Mansory

Pulse Edition koristi nova LED prednja svjetla i blago redizajniranu rešetku faceliftiranog Phantoma, iako će samo malo ljudi moći primijetiti razliku u odnosu na prethodnika. Čini se da je prilagođeni komplet karoserije nepromijenjen, uključujući veće usisnike, dodatna dnevna svijetla i naglašeni spliter sprijeda.

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition

Mansory

Kovani karbonski poklopac motora kombiniran je s crnom završnom obradom za bočne škrge, bočne pragove, spojler s poklopcem i stražnji difuzor u kojem se nalaze otvori sportskog ispušnog sustava. Crni potpuno kovani 24-inčni naplatci FD.15 potpuno ispunjavaju lukove kotača, dijelom zahvaljujući spuštenom zračnom ovjesu.

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition

Mansory

Unutrašnjost ovog konkretnog primjerka personalizirana je bijelim kožnim presvlakama s natpisom Mansory utisnutim na jastučastim naslonima za glavu. "Piano black" detalji na armaturnoj ploči i crni tepisi na podu stvaraju snažan kontrast, kao i s izloženom kovanom karbonskom završnom obradom na bočnim pragovima.

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition Black

Mansory

Za one koji vole prikrivenu vanjštinu i upečatljiviju unutrašnjost, Mansory je stvorio alternativnu specifikaciju izdanja Pulse. Ovaj je obojen u "Black Diamond" nijansu, s odgovarajućim kotačima, s diskretnim svijetloplavim detaljima uključujući tanke pruge na profilu. S druge strane, unutrašnjost je u cijelosti prekrivena svijetloplavim presvlakama, s kontrastnim narančastim detaljima koji stvaraju prilično neobičnu kombinaciju.

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition Black

Mansory

Rolls-Royceov twin-turbo 6,75-litreni V12 proizvodi 571 KS (420 kW) i 900 Nm okretnog momenta, što je više nego dovoljno da pokrene njegovu kilažu na brz način. Međutim, Mansory može povećati te brojke na 610 KS (449 kW) i 950 Nm, ako vlasnik želi dodatne performanse pri njegovom "makeoveru".

image

Mansory Rolls-Royce Phantom Pulse Edition Black

Mansory

Motor također dobiva poklopac od karbonskih vlakana, tako da će čak i mehaničar koji će raditi na tuniranom Phantomu biti impresioniran.Tuner nije otkrio cijene za svoj novi dvojac, ali sudeći po prethodnim sličnim verzijama, svaki bi trebao koštati blizu milijun eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 09:47