TUNING iz pakla

Spojler na spojleru, na spojleru! Što je najčudnije što možete pronaći na ovom Audiju S4?

Mnogima je važno da njihov automobil ne odražava samo njihov stil života, već i da se razlikuje od drugih sličnih modela na cesti

Audi S4 tuning

 Web Screenshot

Tuning je važan aspekt automobilske kulture. Mnogima je važno da njihov automobil ne odražava samo njihov stil života, već i da se razlikuje od drugih sličnih modela na cesti. Jedan je vlasnik to doveo do krajnosti s hrpom modifikacija koje čine ovaj Audi S4, malo je reći, jedinstvenim.

Uočen je na parkiralištu, i počet ćemo sa svjetlima jer se čini da je vlasnik odradio funkcionalnu promjenu dodavši efekt saća svakom kućištu. Naravno, vjerojatno su zatamnjeniji nego što su bili izvorno. Zatim posvuda postoji mnoštvo naljepnica. Samo na stražnjoj ploči pronaći ćete logo Tampa Bay Buccaneersa, lažne rupe od metaka, Wylie Coyotea, Roadrunnera, Nike logotipe...

image

Audi S4 tuning

Web Screenshot

Primijetili smo čak i jednu naljepnicu koja kaže "Službeni trkaći automobil 526 KS". Imajte na umu da serijski S4 tvornički proizvodi oko 350 KS. Na temelju fotografija ne možemo reći proizvodi li ovaj S4 doista preko 500 KS, ali s obzirom na sve što je odrađeno izvana, nadamo se da je nešto uloženo i ispod haube.

Na stražnjem kraju nema manje od sedam spojlera ako računamo lip na poklopcu prtljažnika. Pod ovime nismo računali sićušne spojlere na stražnjoj strani ili dodatnih šest na krovu automobila. Povrh svega toga, postoje najmanje tri mini-spojlera, dva seta spojlera, pa čak i mali borbeni avion igračka na prednjem dijelu automobila.

image

Audi S4 tuning

Web Screenshot

Kada gledamo cijeli automobil, zaista postoji previše toga da ljudsko oko ne može odmah sve obraditi. Što je najčudnije u vašim očima? Može li to biti jedan od brojnih lažnih ispušnih cijevi ili čudni plameni vrhovi na pravim ispušnim cijevima? Možda su to trokutaste kuke za vuču koje su zalijepljene na branik? Javite nam što mislite u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:17