LUKSUZNI TERENCI SVE POPULARNIJI

STIŽE KONKURENCIJA BENTAYGI I CULLINANU: Maybach SUV uskoro stiže na tržište, evo i kako bi mogao izgledati!

 
 Kolesa.ru

Mercedes je na salonu u New Yorku predstavio dugoočekivanu novu generaciju „XXL” SUV-a GLS-a, a njemački je proizvođač potvrdio da će predstaviti i još lukuzniju, Mercedes-Maybach izvedbu! Dakle, oni kojima „obični” GLS nije dovoljno luksuzan uskoro će moći odabrati još otmjeniju i luksuzniju izvedbu. Koncept luskuznog Maybach SUV modela već je predstavljen na salonu u Pekingu prošle godine, a kada tome pridodamo serijski GLS koji je, kako smo već napisali, oktriven u New Yorku, dobivamo jasniju sliku kako bi ultimativni luksuzni SUV mogao izgledati. Za prve rendere zaslužna je ruska straica Kolesa.ru koja prikazuje Maybach u punom sjaju.

Kolesa.ru

Jasno je i na koje će se modele okomiti – prije svega to su Bentley Bentayga i Rolls-Royce Cullinan koji su već sada česti gosti ulica Londona, Los Angelesa, Monte Carla...Velikih promjena bit će i u unutrašnjosti gdje će biti korišteni posebni materijali, a na stražnjim klupama za zabavu će biti postavljeni dodatni zasloni.

Kolesa.ru

Iako još nije potvrđeno, ispod poklopca bi se trebao naći poznati twin-turbo V8 motor sa preko 500 KS, a snaga će se, naravno, prenositi putem 4Matic pogona na sve kotače. Proizvodit će se u SAD-u u istim pogonima kao i GLS, a kada krene prodaja (vjerojatno krajem godine ili početkom iduće), cijena bi prije poreza trebala biti preko 180 tisuća eura...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 20:14