BIZARNA PRERADA

Što točno gledamo? Rolls-Royce Phantom sa šest kotača viđen u zračnoj luci u Nizozemskoj

Auto je počeo "život" kao standardni Phantom, ali je dobio neke modifikacije kako bi izgledao drugačije od bilo čega drugog

Rolls-Royce Phantom tuning

 Web Screenshot

Bizarni Rolls-Royce Phantom s ne manje od šest kotača nedavno je snimljen u zračnoj luci Schiphol u Nizozemskoj i ostavio je internet u čudu.

Sasvim jasno, automobil je započeo "život" kao standardni Phantom, ali je dobio mnoštvo modifikacija kako bi izgledao drugačije od bilo čega drugog na svijetu. Najočitija promjena je treća osovina straga.

image

Rolls-Royce Phantom tuning

Web Screenshot

Kako bi se ona ugradila, čini se da je Rolls-Royce morao biti produžen. Zapravo, Zapravo, čini se da je poklopac prtljažnika jednako velik kao i prednja hauba, što rezultira nekim vrlo čudnim proporcijama. Fotografije automobila prvo su podijeljene na Facebooku.

Pojedinac ili tvrtka koja je modificirala Phantoma nije stala s dodavanjem treće osovine. Rašireni lukovi kotača također su izrađeni za luksuzni automobil, dramatično proširujući njegovu karoseriju. Što se tiče samih kotača, oni su dubokog dizajna i odjeveni su u robusne off-road gume, ali nevjerojatno tanke bočne stijenke ne ulijevaju puno nade u njegov potencijal za terensku vožnju.

image

Rolls-Royce Phantom tuning

Web Screenshot

Različiti dodaci dodani su na prednji dio, uključujući malu crnu prečku, dok su prednja i stražnja svjetla obojena u žuto. Tu je i ogromna LED svjetlosna traka montirana na prilagođeni krovni nosač i stražnja maska s izraženim branikom, crnim bull-barom i središnje smještenim auspuhom. Cijeli automobil je završen u mat crnoj boji i nosi luksemburške registarske oznake.

image

Rolls-Royce Phantom tuning

Web Screenshot

Ostaje nejasno tko stoji iza ove čudne kreacije, ali sumnjamo da je riječ o jednokratnoj kreaciji koju je naručio netko s vrlo dubokim džepovima. Također je moguće da je napravljen za film ili nešto slično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:28