PLAĆEN NOVCEM OD POREZA

STRAH I TREPET ZA NARKO DILERE: Policija u Meksiku nabavila posebno opremljene Ford Mustang GT modele kojima će hvatati kriminalce!

 The Drive screenshot

Nedavno smo pisali o Fordu Mustangu koji je kupila policija u Houstonu za 49.275 dolara, a kojeg su financirali s novcem sakupljenim od kažnjavanja (pre)brzih vozača, a sada je internetom krenula kružiti priča o dva Forda Mustanga GT koji su namijenjeni policajcima u meksičkom gradu San Miguel de Allende. Oba automobila dodatno su uređena sustavima za praćenje kao i posebnim kamerama, a koristit će ih posebno obučeni zaposlenici koji će pokušati stati na kraj kriminalcima i dilerima droge.

"Ovako uređeni Ford Mustang modeli udovoljavaju standardima i normama koje Nacionalnog sustava javne sigurnosti njima će upravljati dva posebno obučena agenta. Branit ćemo zaposlenike, obitelji i ulaganja [ u San Miguel] jer ćemo i dalje biti siguran grad u kojem ljudi žive mnogo bolji život.", izjavio je gradonačelnik Luis Alberto Villarreal García, prenosi Mexico News Daily.

Novac je kupljen novcem od poreza, a sigurni smo kako će u policijskom odjelu biti prava „borba” za vozačko mjesto u Mustangu koji će sijati strah i trepet svim kriminalcima budući da ispod poklopca skriva 5,0-litreni V8 motor snage 460 KS...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:08