POGLEDAJTE VIDEO

Stravičan sudar: Autobus prepun putnika se zabio u stražnji dio kipera, 12 ljudi na liječenju

Lokalni mediji javljaju kako je 12 osoba zadobilo lakše ozljede u nesreći, te da su prevezeni u Sveučilišnu bolnicu Staten Island

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

U sudaru autobusa MTA i kipera u Staten Islandu u New Yorku prošlog tjedna ozlijeđeno je dvanaest ljudi. Nesreća se dogodila 7. ožujka na Richmond Terraceu i Hamilton Avenue i snimljena je kamerom vozača koji se našao u blizini.

Snimka pokazuje kako je crveni kiper u tom trenutku bio zaustavljen u desnoj traci, a plavi autobus ga je udario u stražnji dio i odgurao otprilike tri metra.

Fotografije koje je objavio SLive pokazuju posljedice nesreće. Prednji dio autobusa je u potpunosti uništen, posebice suvozačeva strana. Veliki dio karoserije je također uništen, no srećom, vozačeva strana nije bila ta koja je udarila u kamion, što znači da je vozač autobusa mogao biti ozbiljno ozlijeđen.

Lokalni mediji javljaju kako je dvanaest osoba zadobilo lakše ozljede u nesreći, te da su prevezeni u Sveučilišnu bolnicu Staten Island i Medicinski centar Sveučilišta Richmond na liječenje.

Lokalne vlasti još uvijek istražuju nesreću, a za sada se čini kako je kiper čekao blizu ulaza na gradilište u trenutku kada ga je autobus udario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:03