SUPERAUTOMOBIL ZA ŠAKU DOLARA

STRUČNJACI ZA REPLIKE: majstori sa Tajlanda pretvorili Toyotu MR2 u Lamborghini Veneno! U ponudi i prerada u Ferrari, Porsche, McLaren...

 
 YouTube screenshot CB Media

Tržište za replike itekako postoji, a to potvrđuje i ovaj specijalizirani servis na Tajlandu koji se bavi isključivo replikama. U konkretnom slučaju, oni pretvaraju Toyotu MR2, sportski dvosjed sa središnje postavljenim motorom. Čini se kako su se u svom poslu već usavršili, budući da se nude brojne prerade u različite superautomobile, ali i hiperautomobile, to za 36 tisuća dolara. Naravno, razlika u odnosu na originale vidljiva je kilometrima daleko, no čini se kako potražnje ne manjka.

YouTube screenshot CB Media

Na videu koji je nedavno osvanuo na YouTubeu ekipa iz CB Media odlučila je posjetiti garažu i pogledati što se sve nudi. Glavna zvijezda videa je upravo "Lamborghini Veneno" sa neobičnim dizajnom i detaljima poput dinamičnih pokazivača smjera.

Youtube screenshot

U radioni se mogu vidjeti i ostale replike poput Ferrarijevih modela La Ferrari te F12. Iz radionice ističu kako su mogućnosti praktički neograničene, no jasno je kako krajnji rezultat svakako neće biti identičan što je vidljivo iz videa i sa slika. Pogledajte cijelu priču sa Tajlanda:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:58