PET FRIENDLY

Subaru dodaci za ljubimce čine ih sigurnim u automobilu, ali i automobil siguran od ljubimaca

Sav novi pribor možete pronaći na Subaruovoj web trgovini, a ukupno je predstavljeno 11 novih stavki.
Subaru pet-friendly linija opreme
 Subaru

Japanski proizvođač automobila koji želi da volite svoje automobile koliko volite i svoje ljubimce, predstavio je novu liniju dodatne opreme kako bi vaši ljubimci bili sigurni u automobilu, i naravno, vaš automobil siguran od ljubimaca. Oprema je dizajnirana u suradnji sa Sleepypodom, čiji proizvodi prolaze kroz stroge sigurnosne testove, uključujući i testiranje dinamičkog sudara sa sigurnosnim standardima postavljenima za djecu.

image
Subaru pet-friendly linija opreme
Subaru

Sav novi pribor možete pronaći na Subaruovoj web trgovini pod kategorijom Pet Friendly. Stavke uključuju presvlaku stražnjeg sjedala, oblogu teretnog prostora, rampu koja omogućuje ljubimcu da se lako popne u stražnji dio SUV-a, nosive oklope za pse i mačke i slično. Ukupno je predstavljeno 11 novih stavki.

Vrlo je iznenađujuće da Subaru to nije učinio prije, s obzirom na nedavnu marketinšku kampanju "Underdogs", koja je za cilj imala potaknuti ljude da udome pse iz skloništa.

Iako važnost opreme koja ograničava vaše ljubimce prilikom vožnje možda neće biti odmah očigledna, sudari na stražnjem kraju su najčešći, čime je vašeg ljubimca stavlja u veliku opasnost.

Uz to, istraživanje je pokazalo da su kućni ljubimci u automobilu velika distrakcija. Pet Pro Supply Co navodi kako više od 50 posto vlasnika pasa voze svojeg kućnog ljubimca. 17 posto od njih priznalo je kako dopuštaju da im on sjedi u krilu prilikom vožnje, a 13 posto njih im čak daje poslasticu prilikom upravljanja vozilom.

image
Subaru pet-friendly linija opreme
Subaru

"Zaštita kućnih ljubimaca je ključna komponenta kampanje 'Subaru Loves Pets' , a to uključuje i njihovu zaštitu na cesti. U Subaru-u, znamo da su kućni ljubimci dio obitelji, a kako naši vlasnici često uzimaju malene prijatelje na svoje avanture, želimo im osigurati sigurnu i udobnu vožnju", izjavio je Joe Daugherty, direktor odjela za pribor i opremu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:39