TUNING

Suptilan ‘makeover‘: Mansory završio Mercedes S-klasu upečatljivom nijansom zlatne boje

Ovaj upečatljivi Mercedes-Benz S 580 završen je u posebnoj nijansi nazvanoj ‘Kalahri Gold‘

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

 Mansory

Prije nekoliko dana, Mansory je predstavio svoju nadmoćnu verziju Porschea 911 Turbo S. Njegova kreacija nazvana je P9LM EVO 900 i jedan je od najekstremnijih automobila koje je tuner ikada napravio. Ovaj Mercedes-Benz S-klase iz Mansoryja ne može biti drugačiji.

image

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

Mansory

Dok je P9LM EVO 900 doista suluda kreacija usmjerena na performanse i maksimalne sposobnosti na stazi, njegova najnovija verzija S-klase ima mnogo suptilniji pristup. Toliko je pitom za Mansoryjeve standarde da bi se lako moglo pogriješiti da se radi o novom modelu kojeg je predstavio AMG, da nije bilo oznaka tvrtke.

image

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

Mansory

Ono što odmah upada u oči kod ovog S 580 je boja. Dolazi iz odjela Manufaktur Mercedes-Benza i poznat je kao Kalahari Gold. Iz tvornice, ova boja ima metalik završnicu, ali na ovoj S-klasi postoji satenska nijansa, što nas navodi da vjerujemo da je automobil možda bio omotan prozirnom folijom.

image

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

Mansory

Kako god bio slučaj, nema sumnje da je boja upečatljiva i da prilično dobro pristaje uber-luksuznom automobilu poput S-klase. Mansory je potom napravio niz izmjena na prednjoj maski automobila. To uključuje ugradnju poklopaca za usis zraka od ugljičnih vlakana i novi razdjelnik s aerodinamičkim zavojima na vanjskim rubovima. Također je ugradio novu rešetku s crnom završnom obradom.

image

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

Mansory

Detalji od karbonskih vlakana nastavljaju se niz obje strane S-klase s oštrim elementima na prednjim četvrtinama i parom bočnih produžetaka za rubove. Komplet sjajnih crnih 22-inčnih naplataka pristaje uz poklopce retrovizora od karbonskih vlakana.

image

Mansory Mercedes-Benz S-klasa

Mansory

Stražnji dio Mercedesa također je izmijenjen, ali ne na pretjeran način. Zapravo, jedine promjene uključuju novi lip-spojler i difuzor od karbonskih vlakana, nove ispušne cijevi i Mansoryjeve oznake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:05