TUNING

Tko će ako neće Irmscher: Opel Astra već je dobila prvu tuning kuru njemačkog specijalista

Irmscher je razvio niz vizualnih modifikacija, zasad službeno prikazanih putem digitalnih rendera

Opel Astra Irmscher

 Irmscher

Tek što je debitirala, kompaktna Opel Astra već je dobila prvu "tuning" verziju. Dok čekamo serijsku performance izvedbu s oznakom OPC ili GSi vlasnici nove Astre koji žele malo "začiniti" stvari mogu se obratiti njemačkom tuneru Irmscheru, koji je razvio niz vizualnih modifikacija, zasad službeno prikazanih putem digitalnih rendera.

image

Opel Astra Irmscher

Irmscher

Počevši od vanjštine, Irmscherov body-kit uključuje naglašeni nastavak prednjeg branika s razdjelnikom, nove bočne pragove, veći krovni spojler i proširenje stražnjeg branika s difuzorom. Hot hatch izgled dodatno je poboljšan crvenim akcentima po cijeloj karoseriji, Irmscher grafikom na profilu i opcijskim dvobojnim bojom u skladu s najnovijim Opelovim dizajnerskim jezikom.

image

Opel Astra Irmscher

Irmscher

Niti jedan paket vizualnih modifikacija ne bi bio potpun bez novog seta kotača. Irmscher je pregledao tri različita dizajna uključujući “Cosmo Star” i “High Star” s promjerom od 19 inča i “Turbo Star” koji je nešto manji - od 18 inča. Sve felge su dostupne u crnoj boji i obuvene u gume 225/45.

image

Opel Astra Irmscher

Irmscher

Kao što je vidljivo iz prikaza, ovjes je spušten za 30 mm, a također je tuner nadogradio i unutrašnjost detaljima poput pragova vrata od nehrđajućeg čelika, tepisima od velura i izborom kožnih presvlaka za sjedala. Irmscher nije objavio cijene za dodatke, ali je rekao da će nadogradnje uskoro biti dostupne.

image

Opel Astra Irmscher

Irmscher

Opel Astra nudi se u 1.2 Puretech benzinskim, 1.5 BlueHDi dizelskim ili HYBRID-e plug-in hibridnim varijantama. Izlazna snaga se kreće od 110 KS do 225 KS no zasad o tuningu motora još nema riječi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:08