NE POKUŠAVAJTE SAMI

Tko kaže da sportski auti nisu i praktični? Vlasnik ovog Nissana 350Z uspio je natovariti ATV!

‘Pomislili biste da će netko tko posjeduje 350Z postupati s njim najbolje što može‘
Nissan 350Z
 Reddit Screenshot

Nissan 350Z prava je japanska jurilica, ali ako za nešto nije namijenjen, onda je to prijevoz velikih i teških predmeta. Bizarna slika, koja je nedavno podijeljena na portalu IdiotsInCars na Redditu, prikazuje crveni 350Z parkiran na nekom javnom parkiralištu, kojem na krovu sjedi ATV (all-terrain vehicle – četverokotač).

Teško je sa sigurnošću utvrditi što se događa, ali kad bismo trebali nagađati, rekli bismo da ga je vlasnik upravo kupio (ATV), ili ga je vozio do ove točke. Iako se vlasnik potrudio zaštititi krov svojeg limenog ljubimca s kartonima i drvom ispod stražnjih kotača ATV-a, sumnjamo da će ova avantura proći bez barem male ogrebotine.

Ako pažljivo pogledamo fotografiju, primIjetit ćemo da je težina ATV-a spustila stražnji ovjes Nissana, a izgleda kako je vlasnik Nissana "inženjer" po struci, jer su vidljive i neke vrpce koje su se naizgled koristile za osiguranje ATV-a na mjestu.

image
Nissan 350Z
Reddit Screenshot

Komentatori na Redditu su ogorčeni i žao im je lošeg tretmana japanske legende. 'Pomislili biste da će netko tko posjeduje 350Z postupati s njim najbolje što može', stoji u jednom, ili 'Taj jadni mali Nissan', u drugom. Netko je čak izračunao financije: '10.000 dolara oštećenja na karoseriji kako bi izbjegao najam kamiona od 100 dolara. Genijalno!.

Jasno je kako za ovu situaciju postoji mnogo više pitanja nego odgovora, ali jedno od najočitijih je: kako je ATV uspio doći na krov malenog Nissana, s obzirom na to da nije nešto što se može podići rukom?

Možda bi jednostavnija solucija bila, ako iznajmljivanje dostavnog vozila nije opcija, jednostavno sjesti na ATV i dovesti ga kući. Čak i da vas policijski službenik zaustavi, financijski bi bolje prošli od popravljanja krova automobila. Uz to, ni ova opcija ne izgleda u potpunosti u skladu sa zakonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:58