LJUBITELJI U TRANSU

TKO TO NE BI VOLIO: VRAĆA SE LEGENDARNI CAPRI! Barem prema izjavama šefa dizajna Forda Amka Leenartsa koje su zagolicale maštu fanovima kultnog coupea

 
 Render Fabien Rougemont

Ford je odlučio vratiti nekoliko svojih legendarnih modela, odnosno bolje rečeno imena nazad u „opticaj”. Tako je Puma koju smo dosad asocirali uz sportski coupe s kraja 90-ih sada dobila novu ulogu kompaktnog crossovera veoma atraktivnog dizajna.

Uz to, novi Ford Bronco također će se vratiti, a kod njega neće biti eksperimentiranja po pitanju karoserije – karoserija i oblik automobila će biti isti kao i kod legendarnog Bronca. A kada smo kod legendarnih modela koji se vraćaju, sada se u priči spominje još jedan model – Capri!

Fordov šef dizajna Amko Leenarts smatra da bi to bila dobra ideja. U razgovoru za Autocar izjavio je: „Zašto ne bismo vratili Capri? Naravno, takvo što bi zahtijevalo mnogo prilagodbi.”

Render Fabien Rougemont

Ford je proizvodio Capri u tri generacije, a mnogi zaljubljenici u marku zasigurno bi voljeli vidjeti četvrtu generaciju. Kako bi ona mogla izgledati zasad možemo samo nagađati, a za pomoć tu je i render Fabiena Rougemonta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:13