NI ŠEST KOTAČA NIJE POMOGLO

TO MOGU SAMO ONI: jedan od najsposobnijih terenaca na svijetu sa 6x6 pogonom u rukama Azerbajdžanaca postaje nekretnina

Iako je sposoban za savladavanje gotovo svih terena, monstrum sa šest kotača ipak se nije uspio samostalno izvući iz gliba pa je u pomoć stigao isti takav mercedes G63 AMG 6x6
 Marchettino

Mercedesov megalomanski terenac G63 6x6 vjerojatno je najbolji terenac za probijanje kroz neprohodne terene. Za pogon je zadužen 5,5-litreni V8 motor koji razvija 544 KS, a početna cijena iznosila je 451 tisuću eura prije poreza. Ponekad činjenica da se nalaze za volanom takvog robusnog i sposobnog terencu može unijeti preveliku dozu samopouzdanja vozačima, a upravo to se dogodilo u Azerbajdžanu.

Marchettino

Kao što se može vidjeti iz slika, bijeli G63 6x6 zapeo je u neprohodnom terenu. Točnije, izgleda kao da je zbog nepažnje "skliznuo" s puta. Monstrum sa šest kotača nije se uspio popeti nazad, ali u pomoć je priskočio ni više ni manje nego- još jedan G63 6x6.

Marchettino

Sudeći prema slikama, proces izvlačenja nije bio jednostavan budući da su pokušali povući iz auto iz više smjerova. Iako je, kako bi se zadržala ekskluzivnost modela proizvedeno tek nešto više od 100 komada, u Azerbajdžanu očito postoje (najmanje) dva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:21